Ahoj, právě plánuji svůj další výlet a potřebuji zjistit, jaké služby Letiště Praha aktuálně nabízí cestujícím. Zajímalo by mě také, jestli se od loňského roku změnilo jejich jízdní řády autobusů a vlaků, které tam jezdí. Mohl by mi někdo poradit, kde najdu spolehlivé informace o aktuálním provozu a případných novinkách na letišti? Děkuji!
Situace se rychle mění. Zejména pokud jde o přestupy – některé autobusy změnily své trasy a některé vlaky nyní jezdí méně často. Proto je lepší nespoléhat se na staré údaje. Letěl jsem odtamtud před dvěma lety, tehdy bylo všechno pohodlné, ale od té doby se toho může hodně změnit.
Při plánování cesty přes Letiště Praha se nejprve podívejte na jeho oficiální webové stránky . Najdete zde aktuální letové řády, informace o parkování, přestupech a seznam všech služeb pro cestující od Wi-Fi po salonky a obchody. Jízdní řády autobusů a vlaků jsou vždy aktuální a jsou zde přímé odkazy na aktuální trasy a jízdní doby. Na první pohled tak zjistíte, kudy se nejlépe dostanete v závislosti na denní době. Najdete zde také novinky o všech změnách a nových službách.